Ovako stvari stoje: sadašnja muzika u autu: autoradio Evertone CD-3310 (lijeva marka, ima prednji USB i čitač memorijskih kartica, nije loš, prijašnjoj vlasnici je bio dobar, ali meni ne odgovara baš jer ima slabo predpojačalo), 4 zvučnika Sony od 13 cm dvosistemski (ne znam koje su jačine, ali nisu nešto jako sigurno, kao što sam već naveo bivšoj vlasnici su možda bili dovoljni, meni nisu nikako). Budući da auto koristimo i ja i tata, a on je većinski dio novaca dao makar auto glasi na mene, moram slušati njega

Znači ne dolazi u obzir stavljane elipsi u zadnju policu. Ne da mi se zajebavat s prepravljanjem po autu nego želim staviti solidan radio i zvučnike na serijska mjesta. Serijska mjesta su u prednjim vratima 17 cm i iza kod nosača police 13 cm. Ne stojim baš jako dobro s novcima i ne mogu izdvojiti novce za pojačalo uz radio i zvučnike, a i ne želim raditi disco klub od auta. Preporučite mi molim vas solidan autoradio (obavezno mora imati prednji USB, po mogućnosti i čitač memorijskih kartica i bluetooth). Tražim isto tako preporuku solidnih zvučnika dimenzija 17 cm okrugli i 13 cm okrugli.