EDIT: ajmo ovako, susret ne moramo prijaviti - ne spadamo pod te grupe, oni se prijavljuju ukoliko postoji neki "rizik" od nereda, svadja, mrznje na rasnoj, vjerskoj itd osnovi (nadam se da kod nas nece biti sukoba na osnovi marke automobila, hahahaha!), te se u tim slucajima mora organizirati i redarska sluzba i svasta nesto, no, to nas ne zanima - nista od navedenog se ne odnosi na nas!
slijedi "flyer" : 15h okupljanje i sluzebeni pocetak susreta na parkiralistu kod kopike
-slijedi upoznavanje, druzenje, slikanje (svih auta, da ne bi bilo nesporazuma da cemo objavit samo slike TCC auta, vec su svi ravnopravni)
-sluzbeno ce susret trajati do 18h, no, tko zeli - moze nastaviti druzenje (tu smo se TCC-ovci slozili jos prije da bi mogli otic na kakve cevape, pice ili cak izlazak u tvrdju - naravno i ostali su pozvani, no ne mogu trenutno znat hoce li se i na to odazvati s obzirom da ne znam ni tko ce sve tocno doci!)
-otpada voznja do kauflanda, jer bi nju mogli odvoziti samo uz rotacijska svijetla, u pratnji (ukoliko prijavimo - ne susret vec voznju - jer ona spada pod "rizik") ili u potjeri (ukoliko ne prijavimo)
OBRAZLOZENJE: ovo nam je PRVI susret i prvo upoznavanje, prvenstveno je bilo za nas nekoliko s TCC-a, no, ocito je to preraslo nase granice (sto mi je izrazito drago) te ce ovo biti prilika da se upoznamo svi zaljubljenici u aute - te, cemo u buducnosti, posto cemo se ipak bolje poznavati kroz ovaj meet (TCC medjusobno i svi koji ce se pojaviti, dakle OCC, VWCC, honda fan club, AKS, ACC, BMW-ovci i sto ja znam tko ce doci tko ne...) moci organizirati velike skupove koji ce eventualno pratiti i odredjene teme, npr. rostiljade, ljeti kupanje, styling natjecanja, zajednicki odlazak na 402 i sl. IN ONE WORD - moci cemo SVI zajedno organizirati prave "evente" jer cemo se od 14.03. poznavati i biti cemo organiziraniji! i zato nam je ovaj PRVI susret toliko vazan, jer - koliko sam ja vidio, nitko do sada nije organizirao nesto sto je povezalo sve klubove u svrhu suradjivanja, a ovo je upravo prilika za to!
uh, prsti mi natekli od pisanja - ovo se moze prosljediti na sve forume, svim klubovima (sto se mene tice) - da se konacno zna sto, kada, gdje i ZASTO! nadam se da sam uspio razjasniti sve dosadasnje nejasnoce i veselim se ugodnom druzenju 14.03.!
lijep pozdrav svima!