Kadjo je skoro sve reka. Slika vozilica nema jer je bilo hebeno hladno vani pa smo odma isli unutra(tajna lokacija

). Bili smo na Stinicama 10ak minuta, prehladno je bilo pa nije bilo nego 10ak auta. A unutra sam slikao 2-3 slike jer kako su ovi zinuli kad je papica dosla, mislio sam da mi nece nista ostati.
Sve u svemu, mala ekipica, ludilo zaj**ancija, dobar nacin da se ubije inace dosadna nedjelja. Imamo i 1 novog clana, nadam se da ce se za koji dan predstaviti pa da i njega dovedemo u red.

Kupio je kadetta i pun je zelja i ideja, a nesto je vec i slozeno. Necu nista pricat' imat ce on kad.
To je to, idu slikice(nije Daniel zaboravija

)

Momak u kutu, nas jako cest clan na forumu ali READ ONLY
BranePILOT. Prati se forum i meetovi uredno, a bome i piva.
Decko desno na slici, jedan od rijetkih smekera na ovim podrucjima(naravno uz covjeka za aparatom

), vozac crvenog BMW-a, one and only
kađo racer.
I nas novi clan od kojega ocekujemo da se sam predstavi.
Covjek za nozem je nas domacin Darko.
A ono u skrovadi je sve sta je moglo stati u peku(pripremili smo mi jos jednu porciju mesine za svaki slucaj

)
Mene na slikama nema, al' tu ionako nismo radi mene, a nemate bome sta ni vidit.
Ja se nadam da je ekipi bilo dobro. Zao mi hrđe sto mu se spi**ilo auto. @
hrđa:Druze nije meni bilo do goriva nego ja zbilja daleko,a uvjeti na cesti katastrofik. Al' nema frke, slozit cemo mi ako Bog da ubrzo opet nesto, ionako je zima i vanka se nema sta radit, a bome ni u garazi. Pa cemo sidit i uzivat.

-----
EDIT:
Sta se tice ekipe iz ostalih krajeva: Ako netko bude isao put Splita ili ima nesto u planu neka slobodno cimne PP ili SMS(moj i Fenixov broj je na forumu), pa se lako slozi nesto, ukoliko mi prije ne organiziramo opet nesto.