A sta reci, slomija san se da budem tu, al' ovaj put je nesto bilo jace. U trenutku preuzimanja klope ja sam bio u restaurantu i spremao sam se za Split obaviti neodgodivo. A puka san kad je Fenix reka koliko vas ima, zna sam da ce bit show. Vrime vas je 'ebacki posluzilo, ekipa kao i uvik najbolja i najvjernija. More, plaza, publika za ludanja... Ma hebeno sve. Jednostavno mi prezao sto nisam mogao doci... Imate jos koju sliku da malo pasem oci?
P.S.: Sta se tice klope, lipo san vam reka da clanove cije novce budem ima dan prije da njih racunam. Nije problem u clanovima koji su rekli dat na dan meeta, to su za mene jako pouzdani ljudi i ja bi ih osobno pokrio, pa taman na svoju stetu jer ionako nas je meet ispao cca 30% vise nego sto smo skupili(al' to je bila moja odluka i nije mi zao), vec je "problem" sto nisu dobili moju potvrdu(ili drugog admina) kad je vec napisano ono sto je, tj. da brojim samo one koji su dali dan prije. Tribali su me zvrcnit da potvrdim te 2 porcije vise i to je to, ovako nisam vidio post i eto neugodnosti. Sve u svemu, zao mi samo sto nisam mogao doci. Hebeno zao. Al' bit ce toga jos nadamo se u jos vecem broju i u drugim dijelovima domovine.