PROGRAM DOGAĐANJA
SUBOTA 02. 04. 2016.
od 08:00h - okupljanje učesnika: natjecatelja OSV-a i old i young timera s posadama, učesnika rally-ja POLJIČKA REPUBLIKA.
Prijave, verifikacije, teh. pregled, trening OSV-a, upoznavanje, ćakula.....
od 12:00h - start rally-ja, vozilo po vozilo
od 14:ooh - start OSV
Podjela nagrada je po završetku oba natjecanja
cca 19:00h - večera za sve učesnike, free
NEDJELJA 03. 04. 2016.
od 08:00h - individualni dolazak i prijava učesnika: oldtimera, youngtimera (minimalno 28g starosti modela vozila, ipak), oldtimer motocikala, vespi i drugih vozila na motorni pogon starijih od 30g ;D .
od 12:00h - početak programa koji sadržava pozdravni govor(čić), četiri različita ispita spretnosti, pokazne vježbe OFF road kluba Dalmacija 4x4, predstavljanja sponzora, formula Student.......
od 17:00h - podjela nagrada
od 19:00h - večera za učesnike s muzikom 80.00kn
HRANA I PIĆE
Ove godine nas na tom polju pokriva Društvo poljičana Sv. Jure - Priko i to na način da će njihova kućica-komin biti postavljena pored parkinga i nudit će autohtonu kuhanu i pečenu hranu za posjetitelje i učesnike, oba dana, s tim da će učesnici rally-ja imati, nazovimo to tako, pit-jist stop na ruti rally-ja gdje će moći kušati Poljički soparnik, inače po Unesco-u, zaštićeno nematerijalno dobro, i razna domaća pića, naravno free.
U nedjelju će prijavljeni učesnici imati pravo na porciju crnog ili telećeg rižota koji će biti spremani na "licu mjesta".
U ponudi će biti domaća vina i rakije i naravno, pivo i sokovi za svih, po povoljnim cijenama.
NOĆENJE
Kao i prošlih godina, i ove je godine noćenje organizirano u pansionu Amigos po cijeni od 120kn po osobi u dvo, tro i četverokrevetnim sobama s kupaonom. U cijenu je uračunato noćenje, boravišna pristojba i doručak. Plaćanje solarno
Ovo je samo osnova programa i naravno da će to uživo bit puno "kićenije", onaj tko je prisustvovao prošlih godina, zna, a ovi kojima će biti prvi put saznat će.
Sve nejasnoće, pitanja a i prijave, pišite u komentarima ovog posta, dobit ćete odgovor.
Vidimo se!