Lijepo sređeno.Stvarno svaka čast.Al zašto JVC radio i koji je model???Nema meni do Pioneera(Pionner rules )možda bi više zvuka dobio da si ugradio Pioneer DEH-P7900UB ili Pioneer DEH-P85BT al sve u svemu je odlično,pazi na šajbe
drugo JVC zato jer mi je najdraži model je KD DV6202 al Pioneer mi je drugi po dragosti ima san prije pioneera pa san kupia ovoga jer mi čita DVD i ostala sranja
Ovaj mi se JVC KD DV6202 sviđa malo sam proletio netom i vidil sam kaj sve sadrži i nije tak skup,sve u svemu dobar radio a ovo u prtlažniku ne treba, ni pričat ludilo.
Zadnja izmjena: Black B u/na 04 sij 2008, 03:40, ukupno mijenjano 1 put/a.
Super ti sve izgleda ali mislin da si triba glavu stavit u jedan kut i stavit jedan veci bass refleks na jednu stranu, jer mislin da sub-u triba vise vrimena da napuni reflekse na obe strane... Inace sub mi se svidja. To je 38-ca?
je to je 38ica ma ja san tia ovako i ovako san i napravia btw ovih dana iman u plan da zaminin ove portove od 8cm i stavin od 13
btw... muzika je nakon 4 miseca rada na 1ohm prebačena na 4 ohma...razlog: auto je jedva palilo i kad bi se upalilo nije primalo gas po 4-5 min ... roka 3 puta slabije a astra pali i radi ko bebica opet al opet dovoljno za svaki dan