ovako ..... do prie zime nisam primjetio nikakav problem a sad od kad je zima pocela (kiša i snijeg) događa mi se ovo: na zadnjem sicu iza vozača tamo dole gdje se noge drže, napuni se vodom kao u barci i to za vrijeme neke velike kiše ili snijega ......a isti takav problem imao sam i u 406 ici od starog ....PEH eee sad jel netko zna u cemu je problem?????? ja sam pretrazio sve i vidio da nigdje ne propušta ..
Heh evo ti jedan starinski nacin xD, sad tamo di ti se napuni vodom makni tepihe i te sve pi**arije sta imas, i onda taj dio napuni vodom malo te gledaj di ce izlaziti , ako ne onda pogledaj malo kod prozora da ti nije kod prozora neka rupica pa da ide izmedu plastika.
Dobra stara fora. A onaj dio vode koji ne iscuri mozes pustiti kroz one gumene cepove sto su inace na podu tako da isušiš sve, da ne trune i poslin vratis cepove natrag.
Ulazi ti kroz vrata preko gume(kedera) i spušta do praga pa preliva u auto...meni na kadetu se isto to događa ali na prednjem sicu i vozačevom i su vozačevom....
loooooooooool! isti problem sam imao i ja, samo iza suvozaca, kasnije sam si kupio zlatnu ribicu da mi pravi drustvo! styling detalj! moras procistit kanale za odvodnju vode i sve ce bit dobro! najbolje ga odvezi limaru koji ce ti to napravit!