frenky_111 je napisao/la:Istina ovaj je jedan od boljih....a mislim da je taj dečko iz splita i uložio je fun k.... u auto
tako je, radi odma do moje firme, skoro svaki dan se viđamo i tako malo u ćakule bacamo, više ga nema po cesti, sad vozi crnog, ovaj bijeli je odjavljen i samo za trke, punto je strava, malo za reć, leti
Reci ljudima da momak radi u auto Metalie da priko njega možemo dobit kakav popust za dijelove...
---------------- EDIT: kupi istog Punta s jačim motorom a ovoga prodaj,eto još jedna solucija ja sam ti malo tražija al nema nigdi na netu nabavit motor-tražia sam 1.8 16v HGT....
Vezi postove!! Nemoj klikat na tipku ODGOVORI pa odgovarat na svoj post, sam sebi, vec na tipku UREDI i nadodaj ako si nesto zaboravio. DanielST
a tak sam si i mislila...ovog prodat..kupit jaceg...ali onda..kakva ja jesam..nebi kupila vise punta.. neke drugo bi ja ahahahha ))) vidite kak hrđa zna....bas volim svog puntica ♥♥♥ pun je medeka..dobar radio..zvucnici...visokotonci...i mirisiiiiiiii ahaha i sad da ga idem prodavat.. ( hjooooj
iako se sreca ne moze kupiti novcem.... ljepse je plakati u porscheu nego u jugicu