Kralju svaka cast na trudu,stvarno triba vrimena za poravnat ove panele nema sta.. Al auto ce na kraju bit jeeeeeebeni SHOW CAR! Cili je stakloplactificiran iznutra,hehehe
To je okvir koji sam dao navarit jucer,tako da mogu u njega usarafit sarafe a ne u auto da na prohrdja naravno.
Taman do kutije za sub... Nesto sam malo rezuckao ploce i pripasavao...
Bio je i bees danas kod mene dok sam sljakao,malo mi pomogo i usput gledo moje muke. Dok sam stavljao panel malo sam pre jako stisnuo tako da mi je pukla jedna kopca i odlomio mi se mali komadic kita na cosku, Popi....o sam Al nema veze sutra cu to popraviti,da ohladim zivce otisao sam trazit tapecirung,nasao sam nesto, nadam se da ce biti ok.Nije bas ono sto sam trazio al nema veze biti ce i ovaj dobar. Eto toliko za sada cim bude napretka ja vas obavijestim,pusaa boooook!!!!
Evo konacno nakon dugo vremena da malo apdejtam... Ja se ispricavam na cekanju i ispricavam se unaprijed adminima jer cu stavit slike koje su opet vece rezolucije. nemrem nac fotic pa sam slikao sa mobom a on sam postavlja zeljenu rezu,tako da sorry.(samo ovaj put)
Evo sta sam napravio,nije nis spesl i jos nije gotovo,al svejedno evo fotkica...
Eto toliko za sad,ponestalo mi materijala p cekam financije,al uskoro bi projekt trebao bit gotov. Jos jednom sorry na vecim fotkama