Warning: Division by zero in C:\Domains\tuningclubcroatia.com\wwwroot\templates\rt_carbonite\rt_splitmenu.php on line 64

Warning: Division by zero in C:\Domains\tuningclubcroatia.com\wwwroot\templates\rt_carbonite\rt_splitmenu.php on line 64

Warning: Division by zero in C:\Domains\tuningclubcroatia.com\wwwroot\templates\rt_carbonite\rt_splitmenu.php on line 64
The News
402 street race Velika Gorica (sezona 2009)
Utorak, 19 Svibanj 2009 10:42

Datum početka eventa : 23.05.2009
Trajanje : 2 dan/a
Lokacija : ZTZ Velika Gorica, Zagreb

Letak sa sluzbene stranice:

 

Tema na forumu je ovdje!

 
402 street race Zadar (ODGOĐENO!)
Srijeda, 22 APRIL 2009 10:51

Iz tabora 402SR organizatora stizu nove vijesti i novo razocaranje. Susret u Zadru je odgodjen, a prije njega i Banja Luka, a umjesto Zadra nastupa Rijeka(Grobinik). Nadajmo se samo da se nece sa Zadrom dogoditi kao s V.Goricom prosle godine, pa da se nakon odgode susret skroz otkaze.

Evo i sluzbene obavijesti s organizatorovih web stranica:

Odgođena utrka u Zadru - Selimo se u Rijeku !

Zbog trenutačnih nedovoljnih tehničkih uvjeta za održavanje utrke organizacijski odbor 402 Street Race primoran je odgoditi utrku na aerodromu Šepurine u Zadru, koja se trebala odviti 2. i 3. svibnja.

Umjesto u Zadru, početak sezone održat će se 2. i 3. svibnja na aerodromu Grobnik, Rijeka.

Osim promjene lokacije, sve ostalo ostaje – ove godine uvodimo novu kategoriju: «402 Quad Race», te do sad standardne «402 Street Race», «402 Street Style», «EMMA», popratno natjecanje hostesa «402 Hot Models Competition» i izložbeni prostor «402 Expo Show».

Od održavanja utrke u Zadru svakako ne odustajemo, već samo odgađamo za drugi termin ove sezone.

Vidimo se na Grobniku,
Vaš 402 Street Race Team

 

 
402 street race Zadar (sezona 2009)
Srijeda, 15 APRIL 2009 09:22

 

Malo po malo blizi nam se omiljeni dio godine. Ljeto, plaza, sunce, more..... Da da i naravno 402SR sezona. Cool

Prosle godine sezona je bila poprilicno "klimava". Odgođena je Velika Gorica, pa nakon toga skroz ukinuta za tu sezonu. Pricalo se i pisalo sve i svasta, ali sada se to sve lagano zaboravlja, a nadamo se da se nece vise ni govoriti o tome, naravno ukoliko ova sezona bude kako treba.

Opširnije...
 
Susret u Slavoniji (14.03.2009.)
Nedjelja, 22 FEBRUARY 2009 22:03

Veliki Slavonski SusretNakon nešto više od godinu dana od osnivanja TuningClubCroatia, organizira se i prvi Slavonski Susret! Pozvani su svi članovi TCC-a, no i sve osobe koje zanimaju automobili i sve oko njih (predviđen je i dolazak članova OCC, VWCC, AKS i drugih). Svrha i cilj ovog susreta je upoznavanje članova i njihovih limenih ljubimaca, te međusobno druženje neovisno o tipkovnici i mišu. Ovakvi bi se događaji, ovisno o uspjehu ovoga, trebali održavati u početku barem jedan put u dva mjeseca i to u svim većim gradovima nase ravnice, gdje je i velika koncentracija naših članova.

Opširnije...
 
402 street race (sezona 2009)
Nedjelja, 30 NOVEMBER 2008 20:53

Osvrnuvši se na prošlu sezonu 402 street race-a, možemo samo reći, ne ponovilo se. Naravno, mislim na one događaje biti će/neće biti. Toliko očekivana Velika Gorica, pa odgađanje, naposlijetku i odustajanje od iste, odgađanje Banja luke itd. Jedan veliki kaos koji je rezultirao brojnim pričama i špekulacijama o cijelokupnoj sezoni i stavljanje upitnika na iduću. Na svu sreću Grobnik je odrađen, pa smo se s tim nekako zadovoljili, postignut je novi rekord i nekako se trudimo zaboraviti sve loše što je bilo. Sada kad je to već polako iza nas, ekipa 402 street race-a se izgleda trudi da se sljedeću godinu ne ponovi isto, tako da već sad imamo službeni raspored sezone za 2009. godinu. Veika Gorica je tu, a i lagano su se približili Splitu. Ovdje vam predstavljamo kompletan raspored za sezonu 2009.

 

Opširnije...
 
<< Početak < « 1 2 3 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL