zaboravija si ti vidit mene i gagya kako se trkamo na resniku i kako u onu okuku prema divuljama ulazin sa 120km/h
ja ti kazen puno toga si propustija al najvise zajebancije zato trci tamo i zapise se za iduci susret hehee
tunner_xx je napisao/la:Zaborvija san napisat da su ove dvi astre siva i zuta vidjene na dan meetenga kako se jurcaju jedna za drugon put splita
DanielST je napisao/la:tunner_xx je napisao/la:Zaborvija san napisat da su ove dvi astre siva i zuta vidjene na dan meetenga kako se jurcaju jedna za drugon put splita
Meet u TG-u, a mi u zadnji cas picimo put Splita!![]()
Dobro si nas vidio, panduri nisu...
tunner_xx je napisao/la:Drugi put na meet ste mogli ponudit prijevoz,al s onon zuton astron ona mi je napetija![]()
hehehe...sala
dobre su obadvi
insaine je napisao/la:tunner_xx je napisao/la:Drugi put na meet ste mogli ponudit prijevoz,al s onon zuton astron ona mi je napetija![]()
hehehe...sala
dobre su obadvi
tunericu..jel vozis ti sta.......nes ti astre,zuta ima samo sportska sidala,i oko 100ks....a vozac je divljak,haha fenix...
tunner_xx je napisao/la:insaine je napisao/la:tunner_xx je napisao/la:Drugi put na meet ste mogli ponudit prijevoz,al s onon zuton astron ona mi je napetija![]()
hehehe...sala
dobre su obadvi
tunericu..jel vozis ti sta.......nes ti astre,zuta ima samo sportska sidala,i oko 100ks....a vozac je divljak,haha fenix...
tunner_xx je napisao/la:Drugi put na meet ste mogli ponudit prijevoz,al s onon zuton astron ona mi je napetija![]()
hehehe...sala
dobre su obadvi
gagy-tg je napisao/la:hehehe... naravno .. Stereo Love... ima da mi drma cilo ovo lito... najdraža mi je pisma..
DanielST je napisao/la:tunner_xx je napisao/la:Drugi put na meet ste mogli ponudit prijevoz,al s onon zuton astron ona mi je napetija![]()
hehehe...sala
dobre su obadvi
Ponudija sam ti zadnji put i nije te bilo.Znas da ti je ta solucija uvik otvorena, stavis se na listu i pitas ima li igdi mista, uvik te netko moze skupit, bar to nije problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gostiju.