1. gagy-tg 2. stuntman 3. DanielST (ja sam duzan da se zapisem, kako god da okrenes i duzan domacicu od prosli puta ) 4. logara (dat cu sve od sebe) ja sam zaboravija vise manje put pa ce te mi pojasnit di i kuda
1. gagy-tg 2. stuntman 3. DanielST (ja sam duzan da se zapisem, kako god da okrenes i duzan domacicu od prosli puta ) 4. logara (dat cu sve od sebe) ja sam zaboravija vise manje put pa ce te mi pojasnit di i kuda 5. ĐUĐAN
1. gagy-tg 2. stuntman 3. DanielST (ja sam duzan da se zapisem, kako god da okrenes i duzan domacicu od prosli puta ) 4. logara (dat cu sve od sebe) ja sam zaboravija vise manje put pa ce te mi pojasnit di i kuda 5. ĐUĐAN 6. Feniks (aj kud svi turci, tu i mali mujo.. nastojat cu doci.. i nagovorit ovog pa makar uzeli domacicu popola lol)
bit će dodjela nagrada našim finalistima za TUNERA 2010 godine tako da bi bilo dobro da nas bude što više...
1. gagy-tg 2. stuntman 3. DanielST (ja sam duzan da se zapisem, kako god da okrenes i duzan domacicu od prosli puta ) 4. logara (dat cu sve od sebe) ja sam zaboravija vise manje put pa ce te mi pojasnit di i kuda 5. ĐUĐAN 6. Feniks (aj kud svi turci, tu i mali mujo.. nastojat cu doci.. i nagovorit ovog pa makar uzeli domacicu popola lol) 7. 1mario1 (nastojat ću posložiti dan pa doć)