Susret u Slavoniji - F&F - 11.04. Kino Urania od 20:15

Događanja(vaša okupljanja) u vašem gradu i okolici ...

Re: Susret u Slavoniji 14.03.2009. Osijek (Kopika) u 15h!

PostPostao/la ivory » 25 vel 2009, 01:37

manje OT-a molim vas! i meni ce biti drago ako zasjenimo sve do sada, ali nemojte se iznenadit ako bude obrnuto... a temu, molim vas drzite cistom za prijedloge, popis, obavijesti itd.! ;)
p.s. kuzite sto nam je DanielST slozio finu reklamicu na nasem homepage-u : http://www.tuningclubcroatia.com/ ! Hvala, vjerujem da govorim u ime svih nas! ;)
ivory
2.0 16v

PostPostao/la DarioGTI » 25 vel 2009, 12:04

evo, ja javio novinama i vrijeme, i datum i mjesto naseg uskorog zbivanja, ali mi se jos od proslog mail-a nisu javili :roll: ... valjda ce neko doc...... :D

btw: luuda reklama !! :D
140.7dB - nekad bilo, pričalo se...
DarioGTI
2.0 16v

PostPostao/la suki os » 25 vel 2009, 14:19

super reklama ;)
DIREKTOR SVEMIRA
POLIRAM PLASTICNE FAROVE CIJENA 150 KN
suki os
1.6 16v

PostPostao/la hrcaa » 25 vel 2009, 14:53

ljepa ova reklama :D :D
kad narastem bit cu AMG
hrcaa
1.6 16v

PostPostao/la pinci » 25 vel 2009, 20:23

Mislim da niste trebali na flyer staviti da se ide na Mirkovac :lol: ,jer je Mirkovac privatan posjed sa rampom inače :D ,ali dobro :lol: .

Sada ovako da se riješi nešta.Pošto će biti skup većih razmjera da se tako izrazim jeste 100% provjerili da se meeting ne mora policiji prijavljivati (i to 2 tjedna prije),isto tako malo admini ili tko je već vodeći i odgovoran za meet neka pokuša složiti što jasniju sliku šta se planira točno jer nije svima jasno jer ako je meet na Kopici,pa Kaufland,pa Tvrđa pa voznja.Kažem zato što su neki zbunjeni i neznaju što i kada zato najbolje je da se napravi flayer pa da se to kopira po forumima jer je ovako samo rekla kazala i C/P sa drugih foruma ako me kontate..............pišem ovo samo da ispadne što bolje ako me kontate :mrgreen: :geek:
pinci
1.2 12v

PostPostao/la ivory » 25 vel 2009, 20:36

EDIT: ajmo ovako, susret ne moramo prijaviti - ne spadamo pod te grupe, oni se prijavljuju ukoliko postoji neki "rizik" od nereda, svadja, mrznje na rasnoj, vjerskoj itd osnovi (nadam se da kod nas nece biti sukoba na osnovi marke automobila, hahahaha!), te se u tim slucajima mora organizirati i redarska sluzba i svasta nesto, no, to nas ne zanima - nista od navedenog se ne odnosi na nas!
slijedi "flyer" : 15h okupljanje i sluzebeni pocetak susreta na parkiralistu kod kopike
-slijedi upoznavanje, druzenje, slikanje (svih auta, da ne bi bilo nesporazuma da cemo objavit samo slike TCC auta, vec su svi ravnopravni)
-sluzbeno ce susret trajati do 18h, no, tko zeli - moze nastaviti druzenje (tu smo se TCC-ovci slozili jos prije da bi mogli otic na kakve cevape, pice ili cak izlazak u tvrdju - naravno i ostali su pozvani, no ne mogu trenutno znat hoce li se i na to odazvati s obzirom da ne znam ni tko ce sve tocno doci!)
-otpada voznja do kauflanda, jer bi nju mogli odvoziti samo uz rotacijska svijetla, u pratnji (ukoliko prijavimo - ne susret vec voznju - jer ona spada pod "rizik") ili u potjeri (ukoliko ne prijavimo)
OBRAZLOZENJE: ovo nam je PRVI susret i prvo upoznavanje, prvenstveno je bilo za nas nekoliko s TCC-a, no, ocito je to preraslo nase granice (sto mi je izrazito drago) te ce ovo biti prilika da se upoznamo svi zaljubljenici u aute - te, cemo u buducnosti, posto cemo se ipak bolje poznavati kroz ovaj meet (TCC medjusobno i svi koji ce se pojaviti, dakle OCC, VWCC, honda fan club, AKS, ACC, BMW-ovci i sto ja znam tko ce doci tko ne...) moci organizirati velike skupove koji ce eventualno pratiti i odredjene teme, npr. rostiljade, ljeti kupanje, styling natjecanja, zajednicki odlazak na 402 i sl. IN ONE WORD - moci cemo SVI zajedno organizirati prave "evente" jer cemo se od 14.03. poznavati i biti cemo organiziraniji! i zato nam je ovaj PRVI susret toliko vazan, jer - koliko sam ja vidio, nitko do sada nije organizirao nesto sto je povezalo sve klubove u svrhu suradjivanja, a ovo je upravo prilika za to!

uh, prsti mi natekli od pisanja - ovo se moze prosljediti na sve forume, svim klubovima (sto se mene tice) - da se konacno zna sto, kada, gdje i ZASTO! nadam se da sam uspio razjasniti sve dosadasnje nejasnoce i veselim se ugodnom druzenju 14.03.!
lijep pozdrav svima! :D
ivory
2.0 16v

PostPostao/la DarioGTI » 26 vel 2009, 10:30

Ivory, ti bas volis pisat duge postove tzv lektire :D ..... nego, bit ce to sve bas onako kako treba! prvo se fino upoznamo, zatim fotosešn pila, i ekipa... :D bit ce to sve OK ;)
DarioGTI
2.0 16v

PostPostao/la ivory » 26 vel 2009, 11:38

pa kad me pinci upozorio na to da nije svima bas jasno sto mi tu u biti izvodimo! :D pa sam morao malo objasnit, te je ispalo malo opsirnije... :lol: nadam se samo da je ovo sada dobro i jasno, i da ce ispasti sve kako treba! ;)
ivory
2.0 16v

PostPostao/la DarioGTI » 26 vel 2009, 12:26

don't worry!! sve will be fine! :D pa nismo seljaci da dodemo negdje i samo se mlatimo i pravimo sranja.... docsli smo sa razlogom, a to je da se upoznamo, druzimo, za*ebavamo! :D a ako bi netko slucajno bio tolko mutav da izvodi neku scenu lako cemo ga otjerat i opet sve OK ;)
DarioGTI
2.0 16v

PostPostao/la ivory » 26 vel 2009, 12:37

ma no, za to se ni ne brinem - znam da je ekipa u redu, to vidim po svim forumima! mene brine jeli sve svima jasno, i da svi znaju da ce se to sigurno odrzati, te da nije samo rekla-kazala! :roll: to je sto me muci i nista drugo, za ekipu znam da cemo se dobro slagat i lijepo druzit, te se veselim tome! :D
ivory
2.0 16v

PrethodnaSljedeća

Natrag na Susreti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.