Susret u Slavoniji - F&F - 11.04. Kino Urania od 20:15

Događanja(vaša okupljanja) u vašem gradu i okolici ...

Re: Susret u Slavoniji (slike i link za video na str. 35)

PostPostao/la DarioGTI » 15 ožu 2009, 16:15

evo malo slikica... mislim da govore vise od rijeci :twisted:

slika
slikaslikaslikaslika
slikaslikaslikaslika
slikaslikaslikaslika
slikaslikaslikaslika
slikaslikaslikaslika
slikaslikaslikaslika
slika
140.7dB - nekad bilo, pričalo se...
DarioGTI
2.0 16v

PostPostao/la DanielST » 15 ožu 2009, 17:21

Kao prvo....Ma sta prvo covjece, rasturili ste ej!! Pogledaj mesine na gradelama ( :D ), zavidan broj kolica je dosao.
Video je ludilo, a i znao sam da ce biti onako dobar jer jedan video uradak istoga autora sam vec vidio u njegovoj garazi ;) . Premda sad cekam verziju 1.1 :mrgreen: Slike su za 10! Vrime vas je posluzilo i vise nego dobro. Ekipa je strasna, nadam se da cemo se ubrzo upoznati na nasem meetu kad malo zagrije i krenu plaze i more igrati ulogu. ;) Vidim da su i cure tu, bravo bravo! ;) Ne znam sto reci nego da je posao obavljen kako treba, nakon onog prvog malog meeta i probijanja leda, ovo je sad nadmasilo sva moja ocekivanja, a misljenja sam da necu pogrijesit ako budem govorija i u ime drugih admina.
Ivory, svaka cast, dokazao si se kao pravi organizator. Svaka cast svima sto su se odazvali u ovako velikom broju i ucinili ovaj meeting posebnim, ali nisam ni sumnjao. Ipak je tu klopa i ekipa, a to se ne propusta. Malo mi je zao sto nisam bio, ali u jednom od sljedecih definitivno jer ovo je bilo nesto vase i prvi je put, pa da pokazete sto znate i mozete. Uspili ste, svaka cast jos jednom, o ovome ce se jos dugo pricati. 8-)

Jao sto vas nahvali... :D
DanielST
Admin

PostPostao/la DarioGTI » 15 ožu 2009, 17:28

uh, bilo je ljepo, bilo je :twisted:

i evo ostali videi...

hrco - sta fabia skriva u gepeku :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=S4Rz6idE ... annel_page

mala logorska vatra :D
http://www.youtube.com/watch?v=Vdc-9yGZ ... annel_page

ivory vatrogasac :D
http://www.youtube.com/watch?v=T-j82CWZ ... annel_page

@ hrco - vidi ak mozes ovdje sta iskoristit :)
140.7dB - nekad bilo, pričalo se...
DarioGTI
2.0 16v

PostPostao/la Fenix » 15 ožu 2009, 17:36

ljudi stvarno svaka vam cast, na trudu, volji, organizaciji ma svemu..
koliko vidim poprilicno dosta autica je doslo.. i nemate pojma koliko nam je zao, ne samo meni nego svima koji smo zeljeli doci.. pa nismo..
ali ima dana.. vjerujem bit ce jos ovakvih susreta, i veselim se slijedecem.. pa gdje god bilo.. jedva cekam :)
isto tako vidim da ste svi siti.. jer kao po obicaju kluba mesa i cevapa je bilo poprilicno dovoljno hehe, a to je najbitnije.. dobro drustvo i hrana hehe..
obavili ste jedan odlican susret, i mislim za prvi put i prvo druzenje.. da ne moze bolje,
p.s. slike i filmovi su fenomenalni :)
slika
slika
slika
Fenix
Admin

PostPostao/la hrco » 15 ožu 2009, 18:05

mislim da smo dokazali koliko shvacamo ovo ozbiljno i da sad idemo prema gore sto znaci pravo osnivanje kluba i organiziranje susreta iz cijele hrvatske... :D
Volim miris spaljene Barumke...
hrco
1.8 16v

PostPostao/la Serviser » 15 ožu 2009, 18:15

Samo naprijed :arrow: :arrow: :arrow:
Serviser
1.2 12v

PostPostao/la hrcaa » 15 ožu 2009, 18:40

hrco je napisao/la:mislim da smo dokazali koliko shvacamo ovo ozbiljno i da sad idemo prema gore sto znaci pravo osnivanje kluba i organiziranje susreta iz cijele hrvatske... :D

potpis ko kuca :D :D :D
kad narastem bit cu AMG
hrcaa
1.6 16v

PostPostao/la nike » 15 ožu 2009, 19:39

ajmo prijedlozi za slj. meet!
???????????????????????????????????????????????????????????????

moj:da nabasamo negdje napola puta vama osiječanima koji ste kingovi na onoj strani i dalmatincima koji su maheri doli tamo!pa pomeni Zagreb ............ i okolina?
kaj mislite?
Živi život,vozi brzo, umri star.....
nike
1.8 16v

PostPostao/la suki os » 15 ožu 2009, 19:52

ja sam za :D :D :D
DIREKTOR SVEMIRA
POLIRAM PLASTICNE FAROVE CIJENA 150 KN
suki os
1.6 16v

PostPostao/la ivory » 15 ožu 2009, 19:57

@ nike & DanielST - nema nikakve potrebe mene oslovljavat kao organizatora, jer sam najmanje zasluzan za uspjeh ovog susreta! svi smo to zajedno organizirali, informirali ostale klubove, forume itd., da se hrco nije sjetio doci i s fabiom - ne bi imali razglas, a tek kad sam vidio sto hrco i drale vade iz gepeka - ljudi ponjeli cijelu vip ložu - desetak stolica i stol, tak da smo zahvaljujuc njima sjedili ko ljudi uz glazbu, da nije bilo suki-a i hrcaa ne bi imali na cemu peci one silne cevape, sredili i drva i ugljen (pa na kraju i gajbu koju smo spalili :D ), DarioGTI je bio glavni koordinator cevapa i hrane opcenito, a od njega je i dosla ideja da se napravi susret jos u prvom mjesecu - ja sam tu ideju samo stavio na forum i nadao se da ce se ljudi odazvati - sto su odmah i ucinili! zato - SVIMA njima PUNO HVALA, i ostaloj ekipi koja je ostala do kraja, a koju nisam imenovao jer nisu sa foruma, ali nisu niti malo manje vazni! jos jednom - SUSRET JE BIO POTPUNI USPJEH! slike i filmovi su odlicni, jos kad hrco slozi pravi video sa ostalim prikupljenim materijalom... :twisted:
@ niike - slazem se da bi se mogao organizirat neki susret na pol puta, slican onome za 1. rodjendan TCC-a samo s "malo" vecim brojem ljudi! vjerujem da su svi slavonci voljni! :D
ivory
2.0 16v

PrethodnaSljedeća

Natrag na Susreti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.