Kao prvo....Ma sta prvo covjece, rasturili ste ej!! Pogledaj mesine na gradelama (
), zavidan broj
kolica je dosao.
Video je ludilo, a i znao sam da ce biti onako dobar jer jedan video uradak istoga autora sam vec vidio u njegovoj garazi
. Premda sad cekam verziju 1.1
Slike su za 10! Vrime vas je posluzilo i vise nego dobro. Ekipa je strasna, nadam se da cemo se ubrzo upoznati na nasem meetu kad malo zagrije i krenu plaze i more igrati ulogu.
Vidim da su i cure tu, bravo bravo!
Ne znam sto reci nego da je posao obavljen kako treba, nakon onog prvog malog meeta i probijanja leda, ovo je sad nadmasilo sva moja ocekivanja, a misljenja sam da necu pogrijesit ako budem govorija i u ime drugih admina.
Ivory, svaka cast, dokazao si se kao pravi organizator. Svaka cast svima sto su se odazvali u ovako velikom broju i ucinili ovaj meeting posebnim, ali nisam ni sumnjao. Ipak je tu klopa i ekipa, a to se ne propusta. Malo mi je zao sto nisam bio, ali u jednom od sljedecih definitivno jer ovo je bilo nesto vase i prvi je put, pa da pokazete sto znate i mozete. Uspili ste, svaka cast jos jednom, o ovome ce se jos dugo pricati.
Jao sto vas nahvali...